Jurken & rokken Broeken kort & lang Blouses & tunieken Shirts & Tops Jasjes Vestjes & kaftans Accessoires

Veel gestelde vragen Happy Elements

Wij verkopen tweedehands kleding en soms is het label met de wasvoorschriften verwijderd. Wij adviseren om alles op 30 graden te wassen in een waszakje. Het zijn vaak delicate materialen. Bovendien zitten er op een aantal items applicaties die niet warmer gewassen mogen worden dan 30 graden. Neem het zekere voor het onzekere des te langer heb je plezier van je aankoop. Dus max 30 graden!

Ja! Alle items worden door ons gewassen in een hypoallergeen wasmiddel en gestreken. Je kan je nieuwe aankoop dus gelijk dragen.

Het merk van de premium fashion wordt altijd vermeld. Soms is het label echter verwijderd door de "eerste" eigenaresse. Het merk van de kleding in de Ibiza stijl is soms niet bekend en kan daarom niet vermeld worden.

Wij verkopen vintage premium fashion en Ibiza style clothing. Dit doe ik vanuit een bepaald gedachtengoed. Meer hierover kan je lezen bij "About Me". Er zijn echter ook items die nooit gedragen zijn door de "eerste" eigenaresse. Er wordt dan "Nieuw" geplaatst bij de omschrijving van het item. Ook zijn er nieuwe items die door mij zijn ingekocht. Ook wordt er dan "Nieuw" geplaatst bij de omschrijving van het item.

Ja dat kan op afspraak. Wij begrijpen dat het je zonde vindt om verzendkosten te betalen bij een relatief laag aankoopbedrag. U kunt contact opnemen via contact@happyelements.nl Wij zitten in Den Haag aan de kust.