Jurken & rokken Broeken kort & lang Blouses & tunieken Shirts & Tops Jasjes Vestjes & kaftans Accessoires

Veel gestelde vragen Happy Elements

Wij verkopen tweedehands kleding en soms is het label met de wasvoorschriften verwijderd. Wij adviseren om alles op 30 graden te wassen in een waszakje. Het zijn vaak delicate materialen. Bovendien zitten er op een aantal items applicaties die niet warmer gewassen mogen worden dan 30 graden. Neem het zekere voor het onzekere des te langer heb je plezier van je aankoop. Dus max 30 graden!

Ja! Alle items worden door ons gewassen in een hypoallergeen wasmiddel en gestreken. Je kan je nieuwe aankoop dus gelijk dragen.

Soms is het merk niet bekend of is het verwijderd. Bovendien vinden wij dit niet zo belangrijk. Het gaat erom dat jij het leuk vindt en je happy bent met je aankoop. Soms vermelden we het wel omdat het een populair merk is waar mensen naar zoeken.

Wij verkopen tweedehands kleding in de Bohemian en Ibiza style vanuit een gedachtengoed. Je kan hier meer over lezen als je klikt op de link “about” op de homepagina. Wij komen echter soms ook hele leuke nieuwe items tegen die we graag op onze website zetten omdat we vinden dat het in “onze style” past. Des te meer keuze hebben jullie!

Ja dat kan op afspraak. Wij begrijpen dat het je zonde vindt om verzendkosten te betalen bij een relatief laag aankoopbedrag. U kunt contact opnemen via contact@happyelements.nl Wij zitten in Den Haag aan de kust.